سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در خوارى دنیا نزد خدا بس که جز در دنیا نافرمانى او نکنند و جز با وانهادن دنیا به پاداشى که نزد خداست نرسند . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :5
بازدید دیروز :6
کل بازدید :43245
تعداد کل یاداشته ها : 20
103/9/3
1:30 ع

-_ !News _-

مشخصات مدیروبلاگ
 
علی[145]

خبر مایه

دانشمندان دریافته‌اند که یک چُرت کوتاه مدت، باعث تقویت قوای ذهنی می‌شود.

 

به گزارش ایسنا، در آزمایش‌ها مشخص شد داوطلبان بعد از چرتی کوتاه، به راحتی توانسته‌اند مسایل جانبی موجود در فکر خود را رفع و رجوع کنند.

 

پروفسور سارا مدنیک، مسئول این پژوهش، می‌گوید:

"ما دریافتیم که بعد از مدتی تلاش برای حل کردن مشکلات، یک چُرت کوتاه موجب خلاق شدن ذهن فرد می‌شود. تحقیقات ما در حال حاضر فقط شامل خواب کوتاه مدت است."

 

پژوهشگران بر این باورند که خواب کوتاه مدت منجر به وجود آمدن ارتباط جدیدی میان بدن و مغز می‌شود، بدون آن که اتفاقاتی که قبل از خواب وجود داشت، در این موضوع دخالتی داشته باشند


  
  

یکی از مهمترین مصائب و بیماری های مهمی که از ابتدای خلقت بشر گریبانگیر او بوده و پس از این هم به وفور می توان شاهد آن بود، معضل مهم و نابود کننده دروغ است. برای فهم میزان اثر آن در زندگی اگر صرفا به همین روایت امام محمد باقر علیه السلام بسنده کنیم برای نشان دادن عمق فاجعه ای که دروغ در زندگی ها پدید می آورد می تواند کافی باشد. ایشان می فرمایند:

همانا خداوند که نام او با شکوه و جلال باد برای بدی ها قفلهایی قرار و کلید بازگشایی آنها را شراب مقرر فرمود و دروغ بدتر از شراب است (اصول کافی، ج 2، ص 338.)

از آنجا که دروغ با تمام ابعاد و جوانب زندگی افراد نسبت پیدا می کند می توان از جنبه های مختلف و متعدد آن را مورد بررسی و مطالعه قرار داد.

دروغ را باید گفته یا نوشته و یا به طور کلی هر خبر خلاف واقعی بدانیم که اظهار می شود و دروغگو کسی است که با گفتار یا رفتار خود دروغ را اظهار می کند. نکته مهمی که در اینجا می بایست مورد توجه قرار گیرد این است دروغ و اظهار مطلب خلاف واقع صرفا با زبان انجام نمی شود و اینطور نیست که بگوییم دروغ تنها با گفتن و استفاده از زبان محقق می شود بلکه در آثار فقها و علمای اخلاق انواع مختلفی برای آن برشمرده شده که به همگی آنها اطلاق دروغ می توان کرد. انواع شش گانه دروغ عبارتند از:

1- دروغ در گفتار؛

2- دروغ در نیت؛

3- دروغ در عزم؛

4- دروغ در وفا به عزم؛

5- دروغ در اعمال؛

6- دروغ در مقامات دین (اخلاق الهی، ج 4، ص 83)

از لحاظ فقهی هم این انواع را می توان برای دروغ برشمرد:

1- دروغ در گفتار؛

2- دروغ در نوشتار؛

3- دروغ با استفاده از اشاره دست و سر و...